Algemene informatie

NK Tempora is in 1974 ontstaan uit een fusie tussen twee gymnastiekverenigingen in Gaanderen, te weten St. Paulus en Pr. Beatrix. Inmiddels heeft Gymnastiekvereniging Tempora zich gespecialiseerd in het dames turnen en is uitgegroeid tot een succesvolle turnvereniging met een aantal nationaal behaalde titels.

Gymnastiekvereniging Tempora wil haar leden de mogelijkheid bieden sportieve prestaties te realiseren. De lessen zijn voornamelijk gericht op het ontwikkelen en verbeteren van het turnniveau van de meiden. Wij hebben voor het dames turnen hooggekwalificeerde, vaste en betrouwbare leiding in huis die zichzelf verder blijft ontwikkelen door bijscholing en wij hebben een enthousiast en gedreven bestuur.

Naast de turntrainingen en meedoen aan wedstrijden organiseren wij door het jaar heen leuke extra activiteiten waar de meiden aan mee kunnen doen. Daarnaast verwachten wij wel van onze leden een positieve bijdrage tijdens onze speciale actiedagen om extra geld in het laatje te brengen om onze ambities waar te kunnen maken.

Gymnastiekvereniging Tempora stelt zichzelf het doel om te blijven innoveren en mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen binnen het dames turnen.

Tempora is overtuigd dat bewegingsonderwijs een positieve bijdrage levert aan zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid van haar leden en een goede motorische basis vormt voor andere sporten.

Wilt u meer informatie over Gymnastiekvereninging Tempora of wilt u zich inschrijven neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Voor andere gym- en zaalsportmogelijkheden in Gaanderen verwijzen wij u naar Zaalsportvereniging Tempora. Zij bieden gymnastiek voor peuters, kleuters, meisjes en jongens maar ook freerunning, steps-aerobics, callanetics en bewegen op muziek voor ouderen en er is een speciale groep voor kinderen met een beperking.

Nationale titels
Ook heeft Tempora enkele titels op haar naam staan:
* 3 nationale titels bij het groepsspringen door meisjes onder leiding van Marian Kemperman.
* 2 nationale titels individueel, in 1996 door Sandra Kemperman en Lise Kemperman onder leiding van Marian Kemperman.
* 2e plek op het NK in 2007 door Malu Pothof onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.
* 1e plek NK teams toestelturnen in 2010 door Malu Pothof, Marinka Mullink, Inez Wassink en Lionne van Heuven onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.

* 1e plek NK toestel balk in 2010 door Malu Pothof onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.
* 2e plek NK toestel balk in 2010 door Marinka Mullink onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.
* 2e plek NK toestel sprong in 2010 door Marleen Schenning onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.
* 2e plek NK toestel sprong in 2014 door Anne Smink onder leiding van Johan Chevalking en Jojanneke Radstake.

KNGU Registratie
Gymnastiek Vereniging Tempora Gaanderen is ingegschreven bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie onder nummer: 1051021

Wilt u meer informatie over Gymnastiekvereniging Tempora, of wilt u zich inschrijven neem dan contact met ons op via ons contact formulier.