Springgroep

Springroep Tempora Op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur staat het springen centraal bij zaal – en gymnastiekvereniging Tempora. Deze groep is voor zowel jongens als meisjes, waarbij er springers zijn die ervaring hebben in de turnsport, maar ook springers die hier geen ervaring mee hebben. Elk niveau kan, mag en is meer dan welkom om mee te doen.

Tijdens de lessen zijn wij actief op de tumblingbaan, dubbele trampoline, minitrampoline en verschillende varianten hierop. Op het pleinenfeest is de springgroep van Tempora onmisbaar geworden en zijn er al vele acts voorbij gekomen.

Deze lessen zijn erop gericht om samen gezellig te bewegen, waarbij er veel ruimte is voor lachen, gieren en brullen waar ondertussen toch elke les iets bijgeleerd wordt. Ben jij 11 jaar of ouder, kom dan gezellig een keertje mee springen en geniet van de fantastische sfeer die we met de gehele groep altijd creëren tijdens de les. Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de springgroep neem dan contact op met Suzan Tuit suzan@temporagaanderen.nl.

Inschrijfformulier Springgroep