Tempora Gaanderen

Gymnastiek en zaalsportvereniging

Verenigingen

Tempora is in 1974 ontstaan uit een fusie tussen twee gymnastiekverenigingen in Gaanderen, te weten St. Paulus en Pr. Beatrix. Tempora bestaat nu ook nog steeds uit 2 verenigingen. Onze turnselectie valt onder de Gymnastiekvereniging en al onze andere lessen vallen onder de Zaalsportvereniging.

Tempora wil inwoners van Gaanderen en omgeving een plek bieden waar zij elkaar door middel van sport en bewegen kunnen ontmoeten. Bij de verschillende lessen binnen de vereniging kan ieder lid op zijn of haar eigen ambitieniveau bewegen. Bij Tempora staan gelijkwaardigheid en wederzijds respect hoog in het vaandel.

Tempora biedt een beweegaanbod voor zoveel mogelijk doelgroepen. Wat dacht u van gym voor peuters, kleuters, meisjes en jongens, recreatief turnen, selectie turnen voor meiden, maar ook de extra uitdaging bij freerunning, de spring en toestelgroep, callanetics, seniorengym en bewegen op muziek voor ouderen. Ook hebben wij sinds 2015 een special gym groep voor kinderen met een beperking. Meer over de lessen kunt u vinden bij het lesaanbod.

Tempora is overtuigd dat bewegingsonderwijs een positieve bijdrage levert aan zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid van haar leden. Ook is het bewegingsonderwijs bij onze club een goede motorische basis voor andere sporten. 

Iedereen is van harte welkom!


Zaalsportvereniging Tempora KVK-nummer: 40125159

Gymnastiekvereniging Tempora KVK-nummer: 40121034


 
E-mailen
Map
Info
Instagram